Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.pyro-technic.ro

 

1.      Detinatorul. Date de identificare.

Detinatorul domeniului pyro-technic.ro si al continutului website-ului www.pyro-technic.ro (in continuare, “site-ul”) este Societatea Pyro-Technic Transilvania S.R.L. persoană juridică cu sediul social în Județul Bihor, Oradea, Str. Matei Corvin Nr.149, CUI:RO11080862 (in continuare, “Pyro-Technic”). Acest site prezinta serviciile oferite de catre grupul de firme Pyro-Technic Transilvania Srl si Pyrotechnic International Srl. Prin navigarea pe site, acceptati in mod implicit ca acesti termeni si conditii sa devina aplicabili in ceea ce priveste interactiunea cu utilizatorul.

Scopul acestui site il constituie informarea utilizatorilor asupra activitatii Pyro-Technic, portofoliul, performantele si activitatea curenta a Societatii.

2.      Continut. Drepturi de autor. Proprietate.

Pyro-Technic are dreptul de proprietate sau, dupa caz, de a utiliza pe site orice informatie, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, programe, logo-uri, marci, scripturi si orice alte date.

Continutul acestui site este protejat de lege, iar utilizatorilor le este interzis sa modifice, sa copieze, sa distribuie, sa vanda, sa licentieze, sa distribuie ori sa transmita orice informatie disponibila pe site, in scopuri comerciale sau in alt scop decat cel pentru care Pyro-Technic a inteles sa publice informatia respectiva.

Folosirea, fara acordul prealabil scris al Pyro-Technic, a oricaror elemente enumerate mai sus, se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Pyro-Technic se straduieste sa actualizeze in permanenta continutul site-ului. Cu toate acestea, este posibil ca, din motive obiective, continutul site-ului la un moment dat sa nu cuprinda ultimele noutati, iar Pyro-Technic nu va putea fi tinut raspunzator pentru asemenea situatii. Va rugam sa va adresati unui reprezentant al nostru pentru confirmarea informatiilor, utilizand modalitatile de contact.

3.      Linkuri

Pyro-Technic nu este responsabil pentru continutul altor website-uri pe care utilizatorul le poate accesa prin intermediul link-urilor disponibile pe site. In asemenea situatii, va recomandam sa accesati termenii si conditiile de navigare a website-urilor respective.              

4.      Confidentialitate

Exista situații in care Pyro-Technic vă poate solicita o serie de date cu caracter personal pentru a vă furniza informațiile dorite. Nu există o obligație din partea dvs. de a dezvălui aceste date către Pyro-Technic, însă, în  absenta acestora, Pyro-Technic nu poate da curs solicitărilor dvs. Furnizarea datelor cu caracter personal reprezintă consimțământul dvs. explicit ca Pyro-Technic să folosească datele respective în scopurile declarate în Politica de Confidentialitate.

Vă asigurăm de faptul că Pyro-Technic a luat toate măsurile tehnice și organizatorice, necesare și rezonabile pentru păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal colectate de la utilizatorii săi și că nu vom distribui sau publica aceste date, fără acordul dvs. expres în acest sens. cu excepția obligațiilor legale.

Vă informăm că puteți exercita oricând drepturile prevăzute de art.15-22 din Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 679/2016 („GDPR”), respectiv: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor (daca se aplica), dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri, dreptul de a va retrage consimțământul acordat.

În egală măsură, aveți dreptul să vă adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de Confidentialitate.

În alte situații, prin intermediul website-ului nostru pot fi colectate informații în scopuri statistice și de marketing privitoare la aria de interes a utilizatorilor, informații demografice și alte asemenea date. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului, corectarea eventualelor erori și publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Pentru mai multe detalii puteți consulta Politica de Cookie.

5.      Newsletter

Pentru a putea beneficia de cele mai noi informatii despre produsele si servicii oferite de Societatea Pyro-Technic Transilvania Srl, va invitam sa va abonati la newletter. Accesul la serviciul Newsletter al site-ului necesita inregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail prin formularul de contat.

6.      Dezabonare

In masura in care nu mai doriti sa fiti informat puteti solicita oricand dezabonarea, Societatea obligandu-se sa ia act de pozitia exprimata.

In acest sens, puteti trimite mesajul dumneavoastra scris, cu mentiunea “Dezabonare Newsletter”:

Prin email, la office@pyro-technic.ro sau

Prin corespondenta scrisa la sediul Pyro-Technic Transilvania S.R.L., Jud. Bihor, Str. Matei Corvin Nr.149, Oradea.

Societatea Pyro-Technic Transilvania Srl este inregistrata  la Registrul Comerţului sub nr. J05/935/1998, Cod de inregistrare Fiscala C.I.F.: RO 11080862.

7.      Limitarea raspunderii

Pyro-Technic depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul site-ului.

Pyro-Technic isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Pyro-Technic nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Totodata, Pyro-Technic nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

8.      Planificarea evenimentelor pirotehnice in Romania

Daca doriti un spectacol cu artificii trebuie sa luati legatura cel putin cu 4-5 saptamâni – înainte de preferata zi a jocului de artificii cu societatea Pyro-Technic Transilvania.

Dupa ce s-a verificat locul de unde va fi jocul de artificii veti discuta cu colegii nostri, ca sa fixati planul vizual ( przentare video, proiect, dorinte, spatiul etc.).

8.      Pretul pachetelor

Pret artificii

Nu dorima sa facem o generalitate in pretul focurilor de artificii oferite de catre noi asa cum este obisnuit in domeniul pirotehnic, pe pachete sau minute. Fiecare spectacol cu artificii este unicat si conceput in functie de tipul evenimentului, locatia, nevoile si oportunitatile fiecarui client, astfel pretul se stabileste individual. Un joc de artificii spectaculos, executat cu atentie din toate aspectele sub 600 de Euro nu este posibila. Acesta poate poate fi considerat pretul de pornire pentru focuri de artificii traditionale de o amploare mai mica.

Pentru o cotatie va rugam sa ne cereti o oferta de pret.

Echipa noastra asigura obtinerea avizelor de la particulare teritoriale (Aprobari de la Politia Judeteana, Primarie, Pompieri) si asigura transportul la locul de desfasurare a evenimentului, montajul si executia lucrarii in conditii de securitate maxima.

Pret efecte speciale

Pretul pachetelor cu efecte speciale depinde de numarul de echipamente folosite / show si de consumabile extra. Pentru o cotatie va rugam sa ne cereti o oferta de pret specificand detaliile evenimentului.