Artificii de proximitate

Artificii de proximitate

Efecte pirotehnice care se pot folosi cu siguranta maxima la o distanta mica fata de public, se numesc artificii de proximitate. Cele mai des intalnite efecte sunt jerbele de scantei, care sunt folosite in interior, in sali de nunta pentru a marca mometul de la primul vals al mirilor. Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de efecte de proximitate, pentru diferite evenimente. 

Artificii de interior

Cu siguranta efectele pirotehnice de scena sau de sol reprezinta momentul culminant la o parada de moda sau la un concert.

Deasemenea, la o nunta, la aparitia tortului, la valsul mirilor sau cu ocazia ceremoniei aniversarilor, ori la o prezentare promotionala a produselor unei firme, aceste efecte pirotehnice pot influenta cu o idee originala spectacolul dumneavoastra.

Artificii de sol

Spectacole pirotehnice de sol Sunt compuse din efecte de proximitate, jerbe de scantei, jeturi de scantei, mine colorate, stroboscoape, flacari, etc.

Dintr-o combinatie a efectelor de sol, se poate realiza un spectacol pirotehnic, care este ideal pentru locatii unde legislatia nu permite folosirea efectelor de cer. 

Pretul artificiilor de sol se calculeaza in functie de efectele folosite si durata show-ului.