Pyro-Technic

CATEVA CUVINTE DESPRE COMPANIA PYRO-TECHNIC

Echipa Pyro-Technic se bucura de recunoastere inca din anul 1998, fiind una dintre promotoarele evenimentelor pirotehnice de succes, multumita colaborarii cu numeroase firme de organizari evenimente si institutii publice atat din Romania cat si din mediul international.

Odata cu aceasta, cultura si traditia focurilor de artificii din Romania a inregistrat un progres uimitor, sustinut fiind si de pasiunea, profesionalismul si dedicarea specialistilor nostri pregatiti sa transforme evenimentul dumneavoastra intr-o experienta plina de bucurie care va fi tinuta minte o perioada lunga de timp!

Inventate in China in secolul al-XII-lea, pentru a pune pe fuga spiritele rele, focurile de artificii simbolizeaza, astazi, prosperitatea si bucuria.

Fie ca este vorba de o zi nationala, un eveniment sportiv, revelion, nunta sau orice alt moment important din viata, toate au ca numitor comun focul de artificii.

In acest sens, la Pyro-Technic ne imaginam si punem in scena spectacole pirotehnice care prin originalitatea si generozitatea efectelor transpuse ideal pe arii muzicale preferate, va vor taia rasuflarea.

Stabilitatea si dezvoltarea noastra ca organizatori de spectacole pirotehnice si efecte speciale pe piata romaneasca, au fost sustinute de calitatea ireprosabila a serviciilor, de stiinta de a crea opere de arta pe cer, precum si de investitiile sustinute in tehnologia de ultima ora .

Toate acestea ne recomanda ca fiind cea mai bună alegere!

Acum ca v-am facut curiosi, va invitam sa ne vizitati site-ul pentru a afla si mai multe despre spectacolele cu artificii organizate de colectivul nostru si despre ceea ce va putem oferi pentru ca evenimentul pe care il organizati sa fie una de neuitat.

PREZENTARE VIDEO PYRO-TECHNIC

Va invitam sa vizualizati un scurt videoclip mai mult decat ideal pentru cei care vor sa inteleaga care ar fi motivele pentru care serviciile noastre pirotehnice merita toata atentia.