Artificii traditionale

Focuri de artificii traditionale

Un spectacol de artificii traditional este proiectat sa fie independent, adica aceste tipuri de spectacole pot fi acompaniate de un fundal sonor, dar nu respecta tonalitatile muzicii in totalitate pentru ca sunt proiectate fara muzica si tipul efectelor folosite nu permite acest lucru. In jocurile de artificii traditionale efectele sunt initiate manual de catre pirotehnisti dupa un anumit program de tragere si sunt lansate dintr-un singur punct de tragere. Majoritatea focurilor de artificii profesionale din Romania sunt traditionale.

Artificii nunta

 Sunt focuri de artificii pentru petreceri private, nunti, unde numarul participantilor este mai mic. Un spectacol de artificii colorat, de cateva minute poate fi punctul culminant al serii. Aceste tipuri de artificii se pot imbogati cu efecte de proximitate, cu un scris pirotehnic sau in cazul aniversarilor cu cifre sau sigle pirotehnice. Efectele pirotehnice sunt lansate dintr-un singur punct de tragere cu inaltimi cuprinse intre 40 si 100 de metri. Focurile de artificii pot fi atat surpriza invitatilor, cat si al sarbatoritilor.

Artificii pentru evenimente locale, sportive

Evenimentele sportive, concertele sau campaniile electorale, evenimentele urbane sau rurale care atrag un numar mai mare de spectatori, sunt incheiate apoteotic de tunetele si culorile magnifice ale  focurilor de artificii. Aceste tipuri de artificii pot fi lansate din mai multe locatii de tragere, astfel ca efectele pirotehnice sa apara simultan in 2 sau mai multe locatii. Inaltimea efectelor poate ajunge chiar si pana la 500-600 de metri.

Artificii de apa

Ideal pentru locatii aflate pe malul unui lac de unde se pot lansa pe suprafa apei ’’artificii de apa’’. Efectele desfacandu-se deasupra apei creaza imagini nemaipomenite in combinatie cu cele de cer care sunt reflectate pe suprafata apei. In cazul evenimente unde nu este posibila lansarea efectelor de pe marginea apei se poate opta pentru trageri de pe barje sau pontoane amplasate pe apa.

Artificii de zi

Cu ajutorul unor efecte pirotehnice care sunt vizibile numai ziua, putem realiza un spectacol superb folosind produse care produc fum colorat si explozii de sunet.