Informatii

De 19 ani pentru evenimente de succes!

Pyro-Technic Transilvania este unul dintre liderii de piata in domeniul pirotehnic din Romania, anual organizand un numar de peste 250 de focuri de artificii pe tot teritoriul Romaniei. De la infintarea societatii colectivul nostru a acumulat multa experienta prin a presta cele mai sofisticate efecte speciale pentru filmari, nunti, evenimente private si nationale precum si focuri de artificii piromuzicale. Printre clientii nostrii se enumera multe firme de organizari evenimente de renume din Romania si din strainatate, persoane private, primarii precum si Primaria Capitalei.

Politica de securitate

Pentru noi, siguranta si succesul evenimentelor sta pe primul loc si pentru a garanta acest lucru efectele pirotehnice sunt actionate electric de catre pirotehnicieni, folosim echipamente de ultima generatie certificate CE, echipele de pirotehnisti sunt instruiti de catre ingineri de specialitate din strainatate. Pentru a preveni incindentele neplacute de multe ori cautam cele mai bune locatii de tragere, ne asumam responsabilitatea asupra evenimentelor organizate si avem incheiat o asigurare de raspundere civila valabila.

Design si performanta

Designerii nostri prin imaginatia lor unica, in ultimii ani arata o alta forma, una noua, tot mai populara a spectacolelor de artificii. Spectacole de artificii muzicale in care efectele pirotehnice sunt lansate exact pe tonalitatile muzicii.
Acest lucru este posibil datorita tehnogolgiei moderne de tragere care ne face posibila ca sa lansam efecte multiple din mai multe locatii de tragere chiar si pe o distanta de cativa km in sincron cu muzica. In procesul de a crea un foc piromuzical folosim un soft unic in romania pretru a realiza un design special conceput pentru eveniment.