Musical Fireworks

Emotionant - este cuvantul cheie care descrie cel mai bine acetse tipuri de artificii.

Un spectacol piromuzical se realizeaza cu ajutorul unui sistem de tragere computerizat, prin care se poate sincroniza efectele pirotehnice cu fundalul sonor. Artificiile piromuzicale sunt proiectate in corelatie cu fundalul muzical si tema evenimentului, astfel efectele lansate reflecta tonul si stilul de muzica.

Fuziunea intre fundalul sonor ÅŸi efectele pirotehnice fac ca publicul să trăiască adevarate emoÅ£ii admirând tablourile fermecate create de catre noi.

Efectele pirotehnice sunt lansate simultan din mai multe puncte de trageri, chiar si pe o distanta de cativa km, astfel spectacolele piromuzicale devin mai grandioase si mai captivante decat jocurile de artificii traditionale.

Personalizarea fiecarui spectacol de artificii piromuzical se face in functie de melodiile alese, locatia de tragere, bugetul si durata spectacolului de artificii.

Aceste tipuri de spectacole se pot sincroniza cu diverse echipamente din industria entertainment cum ar fi flacari, apa sau lasere si lumini, creand un adevarat spectacol multimedia.