Types of Fireworks

 

Ca o firma profesionala de prestari servicii pirotehnice Pyro-Technic Transilvania va poate oferi cele mai spectaculoase efecte pirotehnice dintr-o gama foarte larga, selectata de la furnizori de renume din industria pirotehnica. Informatiile de mai jos sunt destinate de a va furniza informatii despre tipurile de artificii pe care le folosim in focuri de artificii.

Bombite de artificii

Probabil sunt cele mai spectaculoase efecte pirotehnice folosite de catre profesionisti. Bombitele de artificii variaza in marimi de la 50mm pana la 400mm in diametru si arata ca o sfera. Efectele acestea sunt lansate din tuburi speciale asa numite lansatoare. Bombitele se lanseaza vertical dintr-un lansator si se deplaseaza la cateva sute de metri in sus dupa ce atinge inaltimea ideala se explodeaza si se formeaza o sfera colorata sau o salcie plangatoare uriasa.

 

Baterii de artifcii

Este un efect cu mai multe focuri, alcatuita din mai multe tuburi de catron strans grupate si legate intre ele cu un fitil de intarziere. In focurile de artificii create de catre noi folosim produse profesionale care variaza intre 16 focuri si 650 in diferite forme si modele.  Aceste tipuri de produse formeaza baza focurilor de artificii traditionale avand inaltimea efectelor de cca. 50 de metri.  Deasupra aceste produse sunt lansate bombite cu care se creaza un adevarat spectacol de artificii traditional.

 

Candele Romane

Candelele romane sunt folosite pentru asigura structura afiselor in focurile piromusicale. Sunt niste efecte pirotehnice profesionale legate intre ele cu un intarziator, incarcate in tevi de carton asigurand mai multe lovituri regulate si la o cadenta de tragere egala. In spectacole de artificii piromuzicale folosim doua tipuri de candele romane, cele cu mai multe focuri regulate si cele de un singur sut pentru a crea un show dinamic. Efectele acestea sunt mai des folosite in focuri piromuzicale.

 

Mine

Este un efect dramatic care trage stele colorate in aer. Sunt incarcate in lansatori si actionate electric ca un pistol, pentru a ajuta lansarea efecteleor intr-o coloana in cer. Desea ori le folosim in focuri piromuzicale pentru a puncta momentele si tonalitatile fundalului sonor.

 

Scris pirotehnic

Jocurile de artificii pot fi personalizate cu ajutorul inscriptiilor pirografice, creand o emblema, sigla sau un text scurt in diferite culori, amplasat pe un panou ridicat la 2-3 m de sol sau montate pe o cladire inalta. Este un mod foarte eficient de a transmite un mesaj personalizat participantilor la evenimentul respectiv.

Cateva idei pentru inscriptionari pirotehnice: CASA DE PIATRA,  LA MULTI ANI, TE IUBESC, ANDREA 18, etc.

 

Cascada de scantei

Cascada, este un efect alcatuit dintr-un lant de fantani concepute special pentru a fi atrnate cu capul in jos ca sa permita scantei sa curga pana in jos de la o inaltime mai mare.  Cu cascada de scantei putem produce momente spectaculoase care cu siguranta atrage atentia publicului chiar si intr-o combinatie cu focuri de artificii de cer.

 

Candele romane de un singur sut

 

Este un dispozitiv cu o singura lovitura actionata electric care este cel mai frecvent utilizat in focuri de artificii piromuzicale pentru a puncta tonalitatile fundalului sonor. Porusele acestea prind viata in focurile piromuzicale pentru dansul lor fermecat pe ariile muzicale.