Artificii piromuzicale

Emotionant - este cuvantul cheie care descrie cel mai bine aceste tipuri de artificii.

Un spectacol piromuzical se realizeaza cu ajutorul unui sistem de tragere computerizat, prin care se pot sincroniza efectele pirotehnice cu fundalul sonor. Artificiile piromuzicale sunt proiectate in corelatie cu fundalul muzical si tema evenimentului, astfel efectele lansate reflecta tonul si stilul de muzica.

Fuziunea intre fundalul sonor si efectele pirotehnice face ca publicul sa traiasca adevarate emotii admirand tablourile fermecate create de noi.

Efectele pirotehnice sunt lansate simultan din mai multe puncte de trageri, chiar si de la o distanta de cativa km, astfel spectacolele piromuzicale devin mai grandioase si mai captivante decat jocurile de artificii traditionale.

Personalizarea fiecarui spectacol de artificii piromuzical se face in functie de melodiile alese, locatia de tragere, bugetul si durata spectacolului de artificii.

Aceste tipuri de spectacole se pot sincroniza cu diverse echipamente din industria de entertainment cum ar fi flacari, apa sau lasere si lumini, creand un adevarat spectacol magic.